(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-31358206-1', 'auto'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');
Vytlačiť túto stránku

Oriflame predáva aj zdravé instantné polievky a potravinové doplnky. Čo dodávajú telu?

Autor PRServis február 2019 -

Švédska značka Oriflame sa roky venuje nielen vývoju prírodnej kozmetiky, ale aj potravinových wellness produktov, ktoré priaznivo vplývajú na komplexné zdravie a fungovanie organizmu.

Pre dobré zásobenie tela všetkým potrebným boli vyvinuté produkty Wellness by Oriflame. Ich výrobca, spoločnosť Igelösa Life Science Community má sídlo v rovinatom kraji Skåne v južnom Švédsku. Zamestnáva lekárov, dietológov, kuchárov, potravinových technikov a sestry. Jej divíziou na realizáciu výskumu a vývoja výživových produktov je Igelösa Nutrition Science, na čele ktorej stojí Stig Steen, profesor kardiotorakálnej chirurgie. Je jednou z popredných autorít na srdcové a pľúcne transplantácie a resuscitácie. On a jeho tím vyvinuli kokteil Natural Balance od Oriflame ako výsledok 8 rokov trvajúceho výskumu. Zloženie produktu je patentované.

Čo potrebuje telo?

Živiny – látky zo stravy, ktoré si telo nedokáže vytvoriť samo. Preto musíme dbať na to, aby ich dostalo.
Bielkoviny – veľké molekuly zložené z jednej alebo viac reťazcov aminokyselín, ktoré sú stavebnými prvkami všetkých tkanív v tele.
Uhľohydráty – hlavný zdroj energie pre telo a základná pohonná látka pre mozog. Sú súčasťou cukrov, škrobov a vlákniny.
Tuk – dôležitý pre správne fungovanie organizmu, napríklad mozgu a nervového systému, absolútne nevyhnutný pre udržanie zdravej pokožky a vlasov, izoláciu telesných orgánov, podporu zdravého fungovania buniek a pri produkcii hormónov.
Vitamíny a minerály – esenciálne živiny, ktoré naše telo potrebuje v menších množstvách, no opäť ich musí prijímať zo stravy.

Siahnite po svojom zdraví!

Nanešťastie, je takmer nemožné, aby sme prostredníctvom stravy prijali všetko to, čo naše telo potrebuje. Na pomoc prichádzajú potravinové doplnky, ako sú tieto produkty Oriflame:

Proteínový komplex – výživový doplnok, ktorý telu poskytne dôležité esenciálne aminokyseliny, získané z mlieka, vajíčok a hrášku; tiež dietetickú vlákninu z jablka, šípok a cukrovej repy.

Wellness Kokteil Natural Balance – chutný a zdravý kokteil s obsahom bielkovín, Omega 3 a 6 mastnými kyselinami, nízkym glykemickým indexom, sacharidmi a vlákninou. Poskytuje optimálnu výživu, zasýti, redukuje chuť na sladké a návaly „vlčieho“ hladu.

Wellness polievky Natural Balance – zdravé, chutné a 100 % prírodné polievky s obsahom bielkovín z 3 prírodných zdrojov na optimálnu výživu a zasýtenosť.

PRServis

Top ScienceNutrition Areál Igelösa Life Science AB pri Lunde v južnom Švédsku