Zdravie

Na konferencii HealthCare Conference 2024 diskutovali odborníci z oblastí zdravotníctva, vedy a techniky o tom, ako môže technologický pokrok zlepšiť starostlivosť o pacienta a zefektívniť procesy zdravotnej starostlivosti.

V aktuálnom ročníku hodnotenia bodovali aj vzdialený prístup k pacientom, monitorovanie úniku vzduchu a systém s drevenou klávesnicou.

Úrad EÚ pre pripravenosť a reakcie na núdzové zdravotné situácie a Európska agentúra pre lieky predpokladajú ešte pred začiatkom zimy riziko nedostatku kľúčových antibiotík.

Od politikov často počujeme výroky ako „zisk by mal byť dosahovaný z pripoistenia“, či dokonca „chceme umožniť pripoistenie“. Prečo tu teda ešte nie je komerčné zdravotné pripoistenie a aký priestor preň ponúka slovenská legislatíva?

Developer v priebehu roka postaví novú budovu, ktorú pre zákazníka vybaví pásovou technológiou a klimatizáciou na zabezpečenie regulovanej teploty.

Deadline je za rohom, no vy namiesto práce trávite čas na sociálnych sieťach? V tom prípade slovo prokrastinácia isto dôverne poznáte.

Víťazmi sortimentných kategórií 10. ročníka ocenenia sú IKEA, Lidl, Martinus, NAY, Peek & Cloppenburg, Slovnaft, Sportisimo, OBI, Alltoys, Alza.sk, Deichmann a Dr.Max.

Viaceré siete obchodov na Slovensku pomáhajú s vyberaním príspevkov na boj proti rakovine počas aprílového Dňa narcisov. Akcia v nich obvykle trvá viac ako jeden deň.

Reťazec chce nastaviť nové štandardy marketingovej komunikácie s ohľadom na maloletých zákazníkov.

Strana 1 z 23

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo