(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-31358206-1', 'auto'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');
Vytlačiť túto stránku

Amazon v Seredi najal 700 nových ľudí na predvianočnú sezónu

Autor Miroslava Jozová november 2019 -

Nábor pre reverzné logistické centrum ďalej pokračuje; časť prijatých pracovníkov zostane vo firme natrvalo.

Spoločnosť Amazon začala s každoročným náborom ľudí pre vianočnú sezónu a nasledujúce mesiace. V  logistickom centre v Seredi už zamestnala viac ako 700 dočasne pridelených zamestnancov, ktorí získali konkurencieschopné mzdy a atraktívne benefity. Nábor pokračuje do konca novembra.

„Sme nadšení, že sme v našom reverznom logistickom centre v Seredi prijali už 700 ľudí, ktorí nám pomôžu poskytnúť výnimočnú nákupnú skúsenosť našim zákazníkom počas vianočných sviatkov a nasledujúcich mesiacov,“ uviedol Radek Stegbauer, riaditeľ centra v Seredi.

„Nakoľko v regióne neustále rastieme, stovky dočasných pozícií sa v roku 2020 stanú pozíciami na trvalý pracovný pomer,“ dodal.

Pracovníci budú využívať najvyspelejšie technológie a moderné hardwarové a softvérové riešenia o. i. na posúdenie stavu produktov, ktoré nemohli byť doručené alebo sa vrátili do spoločnosti Amazon.

Amazon sa zaviazal vytvárať flexibilné pracovné príležitosti, ktoré dokážu osloviť najširšie spektrum uchádzačov. Takisto chce poskytovať všetkým svojim zamestnancom špičkové odmeňovanie v obore.

Stáli aj dočasne pridelení zamestnanci reverzného centra v Seredi získajú konkurencieschopnú mzdu, ktorá sa začína od úrovne 5,50 eur pre vstupné pozície a mesačný bonus až do výšky  20 % z hodinovej mzdy za individuálnu dochádzku a produktivitu.

Takisto môžu využívať aj nefinančné zamestnanecké výhody, akými sú príspevok na zvozovú dopravu do práce a z práce na vybratých trasách či čerstvo pripravené teplé jedlá za zlomok ceny.

Amazon tradične ponúka možnosť kariérneho rastu a zamestnancom umožňuje rozvíjať sa a pripravovať sa aj na manažérske pozície. Len v roku 2018 bolo v interných štruktúrach spoločnosti povýšených viac ako 120 zamestnancov.

Noví dočasne pridelení pracovníci budú dopĺňať stálych zamestnancov spoločnosti, ktorých je na Slovensku celkovo už 2600.

Miroslava Jozová, PR manager, Amazon