MicroSD karty Kingston High Endurance uchovajú záznamy aj v extrémnych podmienkach

Autor Estela Esteve, Juraj Redeky apríl 2019 -

Kingston predstavil pamäťovú kartu špeciálne určenú pre aplikácie s veľkým objemom zapisovaných dát v prostrediach vystavených nepriaznivým vplyvom.

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamätí, a divízia spoločnosti Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, uviedla novú microSD pamäťovú kartu High Endurance. Je špeciálne určená pre aplikácie s veľkým objemom zapisovaných dát, ako sú domáce bezpečnostné kamery, kamery do auta alebo akčné kamery.

Ak chcete mať istotu, že sa záznam zachová

Aplikácie, ktoré vyžadujú intenzívny zápis dát, sú kriticky závislé na vysokej úrovni spoľahlivosti a výkonu pamäťového média. MicroSD karta Kingston High Endurance má dlhú životnosť, vysokú úložnú kapacitu a zvýšenú odolnosť, čím spĺňa špecifické požiadavky pre videozáznam z domácich alebo automobilových kamier. Predstavuje Veľmi odolné pamäťové riešenie s veľkým počtom prepisovacích cyklov. Pojme až 20 000 hodín (1) plynulého videozáznamu vo Full HD rozlíšení 1080p, aby bolo možné spoľahlivo zachytiť všetko, čo sa deje doma alebo na ceste.

Výrobca skonštruoval a otestoval MicroSD karty High Endurance na použitie v náročných podmienkach; sú dostatočne odolné, aby ochránili dáta pred extrémnymi teplotami, nárazmi, vodou a röntgenovým žiarením (2). Sú preto spoľahlivým riešením pre dlhodobé ukladanie dôležitých záznamov bez rizika ohrozenia alebo straty dát.

„Zábery zachytené domácimi bezpečnostnými systémami a automobilovými kamerami môžu byť neuveriteľne cenné. Používatelia chcú istotu, že ich pamäťové karty sa vyrábajú tak, aby vydržali extrémne podmienky a zároveň poskytovali stabilné pamäťové riešenia na ukladanie dôležitých záznamov, keď to majitelia najviac potrebujú,“ povedal Tiago Gomes, obchodný manažér flash produktov Kingston pre región EMEA. „Bezpečnostné kamery sa stávajú čoraz bežnejšou súčasťou vybavenia domácností a automobilov. Uvedením novej výkonnej microSD karty High Endurance dokážeme uspokojiť rastúci dopyt po bezproblémovom nahrávaní mnohohodinového videozáznamu,“ dodal.

MicroSD karty Kingston High Endurance sú k dispozícii v kapacite 32, 64 a 128 GB (3) a majú dvojročnú záruku, bezplatnú technickú podporou a povestnú spoľahlivosť produktov spoločnosti Kingston.

O spoločnosti Kingston

Kingston Digital Europe Co LLP je dcérskou spoločnosťou Kingston Technology Company, Inc., najväčšieho svetového nezávislého výrobcu pamäťových produktov. Kingston vyvíja, vyrába a dodáva pamäťové produkty pre stolné počítače, notebooky, servery a tlačiarne a flash pamäte pre počítače, digitálne kamery/fotoaparáty a mobilné zariadenia. V rámci svojej globálnej siete dcérskych firiem a pobočiek má Kingston výrobné zariadenia v Kalifornii, na Taiwane a v Číne.

Estela Esteve, Kingston Technology; Juraj Redeky, Taktiq Communications

 

Poznámky:

(1) Stanovené na základe interných testovacích dát s kapacitou 128 GB. Doba sa môže líšiť podľa hostiteľského zariadenia a spôsobu použitia. Výkonová rýchlosť sa môže líšiť v závislosti na hostiteľskom zariadení a jeho konfigurácii.

(2) IEC / EN 60529 IPX7 – certifikácia na odolnosť pri trvalom ponorení do vody do hĺbky 1 m po dobu 30 minút. Odolnosť pri teplote v rozmedzí -25 až +85°C. Stanovené na základe armádnej štandardnej testovacej metodiky MIL-STD-883H, Method 2002.5. Odolnosť proti röntgenovému žiareniu stanovená podľa štandardu ISO7816-1.

(3) Časť kapacity uvedenej na flash pamäťovom zariadení sa používa na formátovanie a ďalšie funkcie, a nie je preto k dispozícii na ukladanie dát.

 

Vlastnosti a parametre microSD karty High Endurance

  • Kapacita: 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Výkon: UHS-I U1 Speed Class 10 = pre 32 GB a 64 GB rýchlosť čítania 95 MB/s, rýchlosť zápisu 30 MB/s; pre 128 GB rýchlosť čítania 95 MB/s, rýchlosť zápisu 45 MB/s.
  • Doba prevádzky (videozáznam Full HD 1080p): pre 32 GB – 5000 hodín, pre 64 GB – 10 000 hodín a pre 128 GB – 20 000 hodín.
  • Rozmery: 11 × 15 × 1 mm
  • Prevádzková teplota: −25 až +85 °C

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo