Podnikanie

Veľký česko-slovenský dodávateľ softvéru získal podiely v dvoch IT spoločnostiach zameraných na systémy pre recruitment.

Spoločnosť z portfólia Genesis Capital prevzala oddelenie vizuálnych efektov firmy Cine Chromatix v Berlíne.

Napriek tomu, že firmy na Slovensku ešte nemajú povinnosť predkladať ESG reporty, niektoré z nich informácie o svojom environmentálnom a spoločenskom vplyve zverejňujú a komunikujú už dnes.

Rezervácia zasadačiek, vzdialený prístup k používateľskému rozhraniu a prehľad o využívaní miestností zvyšujú efektivitu IT nástrojov na rušných pracoviskách.

Trh s realitami v Európe dosť stagnuje, ale Dubaj zažíva boom. Prečo je to tak? O skúsenosti a tipy sa podelili slovenskí realitní odborníci, ktorí pôsobia v Spojených arabských emirátoch.

Popri finančnej hodnote sú základom udržateľného biznisu a prosperity rodinných firiem ich tradičné hodnoty, príbeh a angažovanosť v komunite.

Súčasný CEO a predseda predstavenstva banky v nej nadobúda prostredníctvom svojej spoločnosti 9,9-percentný podiel.

Kamera MeetUp 2 umožňuje jednoduché použitie aj v menších zasadačkách. Je kompatibilná s platformami ako Teams, Zoom a Google Meet.

Knihu „Zero Risk Startup“ napísal podnikateľ a anjelský investor Paulo Andrez, ktorý radil aj Slovákom.

Väčšina mladých vo veku 18 – 26 rokov považuje podľa prieskumu to, čo sa naučili o IT na základnej a strednej škole, za nedostačujúce v bežnom živote. Trh práce má vyššie nároky.

Strana 1 z 38

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo