Gastronómia

Tresku v majonéze možno považovať za jeden z gastronomickým symbolov Slovenska. Mnohí prichádzajúci sa priznali, že v zahraničí im chýba.

Výber správnych príborov pre gastronómiu je dôležitý, pretože elegantné servírovanie jedla má veľký význam.

Indície, že tohtoročné víno bude dobré, sú silné. Týka sa to prakticky všetkých bielych aj červených odrôd.

Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.

Sendvič v okrúhlej žemli s kuracím mäsom vychádza z tradícií výroby tohto jedla v Argentíne.

Komfort elektronického objednávania jedla a platieb bez čašníka ponúka aplikácia českej firmy, ktorá získava popularitu aj u nás.

V stánku Digital restaurant na veľtrhu Danubius Gastro v Bratislave mali návštevníci príležitosť vyskúšať si objednávanie pomocou aplikácie Qerko. Aké boli ich najčastejšie otázky?

Expozícia, ktorú iniciovala fintechová spoločnosť Qerko, prezentovala počas výstavy Danubius Gastro inovatívne služby pre stravovacie zariadenia.

Aký je rozdiel medzi hosťami reštaurácií v Česku a na Slovensku? Kde platia za obedy viac a kto dáva štedrejšie prepitné? Odpovede priniesol prieskum realizovaný s pomocou aplikácie Qerko.

Spoločnosť je podľa odborníkov najhodnotnejšou značkou medzi reštauráciami. Za 12 mesiacov dosiahla 50-percentný celkový výnos pre akcionárov.

Strana 1 z 6

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo