Spoločnosť

Železničná spoločnosť Slovensko a Útvar hodnoty za peniaze vyhodnotili prínos zásadných zmien v grafikone prijatých v roku 2022.

Služby eGovernmentu nemajú potrebnú úroveň, existujú však aj kvalitné projekty. Správny smer ukazujú EduPage či Sociálna poisťovňa.

Napriek tomu, že firmy na Slovensku ešte nemajú povinnosť predkladať ESG reporty, niektoré z nich informácie o svojom environmentálnom a spoločenskom vplyve zverejňujú a komunikujú už dnes.

Úrad na ochranu osobných údajov SR rozdáva len pártisícové pokuty, lebo má malé kapacity. V západnej Európe neváhajú postihovať aj veľkých hráčov miliónovými sankciami.

Popri finančnej hodnote sú základom udržateľného biznisu a prosperity rodinných firiem ich tradičné hodnoty, príbeh a angažovanosť v komunite.

Na festivale Starmus v Bratislave vyhlásili nových laureátov Medaily Stephena Hawkinga za vedeckú komunikáciu.

Najvyšší kontrolný úrad považuje výsledky svojich kontrol v roku 2023 za alarmujúce.

Hlavnú cenu v tradičnom hodnotení získali v tomto roku advokátske kancelárie Soukeník - Štrpka a Havel & Partners.

Počas galavečera v Bratislave zverejnili laureátov 27. ročníka Krištáľového krídla pre významné osobnosti Slovenska za rok 2023. Organizátori ocenili osobnosti v desiatich kategóriách a odovzdali Mimoriadnu cenu.

Akt o umelej inteligencii má zaistiť jej bezpečné využívanie v súlade so základnými právami a zároveň podporuje inovácie.

Strana 1 z 17

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo