Cestovný ruch

Prvé týždne dovolenkovej sezóny priniesli zvýšený počet poistných udalostí súvisiacich s cestovaním.

Prostredníctvom podriadeného fondu získal J&T Arch Investments 20,6 percenta v spoločnosti. Igor Rattaj použije získaný nový kapitál na postcovidové oddlženie.

Spoločnosti Safeture and Riskline zverejnili globálnu správu o požiaroch v prírode s tipmi na zvýšenie bezpečnosti pri cestovaní.

Kartago tours a Fischer hlásia za minulý rok rekordné tržby, ktoré sa v tomto roku môžu ďalej zvýšiť o 70 – 80 percent. Dobré výsledky mali aj iné veľké cestovky.

Zážitky, ktoré sa udiali náhodne, sú často tie, ktoré si budete najviac pamätať, zlepšia vám náladu a zabudnete pri nich na stres.

V hlasovaní v dvoch kategóriách sa víťazmi stali krajská organizácia v Košiciach a oblastná organizácia v Trnave.

Porota vyzdvihla hotel v Trenčianskych Tepliciach, kaviareň v Bánovciach nad Bebravou a zaujímavú budovu v kúpeľoch Nimnica. Ocenenie získal aj kastelán hradu Beckov.

Počet slovenských turistov v Chorvátsku sa zvyšuje, letisko verí, že pribudnú ďalšie lety. Chartre na Brač budú počas v sezóne využívať klienti CK Satur.

BHP Hotels odkúpil 45-percentný podiel v hoteli The Westminster London – Curio Collection by Hilton.

Oficiálne otvorenie zimnej sezóny na Liptove bolo tradične na Chopku. Zimu odštartovali lyžiari na 20 kilometroch upravených zjazdových tratí. Táto sezóna bude v znamení ženských pretekov Svetového pohára v lyžovaní.

Strana 1 z 17

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo