Cestovný ruch

Zástupcovia HoReCa sektoru tvrdia, že tento avizovaný krok vlády by zdecimoval domáce hotelierstvo a presmeroval zahraničných návštevníkov do susedných krajín.

Nekonvenčný podnikateľ sa objaví v klipe Winter Jasná Opening v šuštiakovom retro outfite s blond parochňou. Ďalšou hviezdou v zostave je Sagvan Tofi.

Podľa letenkových portálov je v jesennom období záujem o cestovanie do Barcelony, Ríma, Londýna, Paríža či na Malorku. Medzi zámorskými destináciami dominuje Thajsko.

Prvé týždne dovolenkovej sezóny priniesli zvýšený počet poistných udalostí súvisiacich s cestovaním.

Prostredníctvom podriadeného fondu získal J&T Arch Investments 20,6 percenta v spoločnosti. Igor Rattaj použije získaný nový kapitál na postcovidové oddlženie.

Spoločnosti Safeture and Riskline zverejnili globálnu správu o požiaroch v prírode s tipmi na zvýšenie bezpečnosti pri cestovaní.

Kartago tours a Fischer hlásia za minulý rok rekordné tržby, ktoré sa v tomto roku môžu ďalej zvýšiť o 70 – 80 percent. Dobré výsledky mali aj iné veľké cestovky.

Zážitky, ktoré sa udiali náhodne, sú často tie, ktoré si budete najviac pamätať, zlepšia vám náladu a zabudnete pri nich na stres.

V hlasovaní v dvoch kategóriách sa víťazmi stali krajská organizácia v Košiciach a oblastná organizácia v Trnave.

Porota vyzdvihla hotel v Trenčianskych Tepliciach, kaviareň v Bánovciach nad Bebravou a zaujímavú budovu v kúpeľoch Nimnica. Ocenenie získal aj kastelán hradu Beckov.

Strana 1 z 18

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo