Štýl

Nové Bosco Verticale pre Bratislavu: Penta Real Estate predstavila víťazný návrh projektu Chalupkova v blízkosti autobusovej stanice.

Trh s realitami v Európe dosť stagnuje, ale Dubaj zažíva boom. Prečo je to tak? O skúsenosti a tipy sa podelili slovenskí realitní odborníci, ktorí pôsobia v Spojených arabských emirátoch.

Na festivale Starmus v Bratislave vyhlásili nových laureátov Medaily Stephena Hawkinga za vedeckú komunikáciu.

Medzi finalistami v ôsmich hlavných kategóriách česko-slovenskej súťaže boli tri zo Slovenska.

Program využíva na rozpoznanie priestorov technológiu AI a počítačového videnia podobnú tým, ktoré sa používajú v autonómnych vozidlách.

Preprava medzi podlažiami rodinného domu či sídla firmy „v bubline“ má viaceré výhody.

Na experiment a test odolnosti použil výrobca diskrétnu modulárnu kameru, aká sa používa vo vozidlách, v bankomatoch či iných stiesnených priestoroch.

Na veľtrhu CES 2024 v Las Vegas značka predstavila rad koncepčných modelov úžitkových vozidiel. Ukazujú riešenia na mieru zvyšujúce všestrannosť a rozsah možností na uspokojenie potrieb podnikov aj jednotlivcov.

Konceptuálny počin exotickej značky sa môže pochváliť koeficientom odporu vzduchu 0,168. Pomáhala ho vytvoriť umelá inteligencia.

Investičná skupina Proxenta postaví pri juhovýchodnom vstupe do mestskej časti štyri bytové a apartmánové domy s občianskou vybavenosťou, garážami a komunitným verejným priestorom.

Strana 1 z 19

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo