IT

Stiahnutie aplikácie môže podľa odborníkov predstavovať riziko a jej fungovanie nasvedčuje na spyware.

Zníženie odmeny za ťažbu kryptomeny na polovicu v minulosti viackrát spôsobilo prepisovanie maxím hodnoty.

Viac technológií, viac inovatívnych prístupov a predovšetkým viac umelej inteligencie – tak by sa dali zhrnúť súčasné trendy v oblasti ľudského kapitálu.

Odolá pádom, vode, snehu, blatu aj prachu a nevadí mu drsné zaobchádzanie. Spĺňa normy IP68 a vydrží v pohotovostnom režime až tri týždne bez nabíjania.

Účastníci panelovej diskusie na nedávnej konferencii SlovLog sa pozreli na problematiku umelej inteligencie zo špecifického uhla pohľadu.

Počas galavečera v Bratislave zverejnili laureátov 27. ročníka Krištáľového krídla pre významné osobnosti Slovenska za rok 2023. Organizátori ocenili osobnosti v desiatich kategóriách a odovzdali Mimoriadnu cenu.

Akt o umelej inteligencii má zaistiť jej bezpečné využívanie v súlade so základnými právami a zároveň podporuje inovácie.

V prípade quishingového útoku neobsahuje e-mail podozrivý link v texte, ale vyzýva na načítanie QR kódu.

Schopnosti robota od spoločnosti Magazino umožňujú spojiť základné kroky logistického procesu medzi skladom a montážnou linkou do jedného plne autonómneho riešenia.

Prestížne ocenenie za rok 2023 udeľovala spoločnosť EY. V Bratislave jej zástupcovia vyhlásili aj nového EY Technologického podnikateľa roka a EY Začínajúceho podnikateľa roka.

Strana 1 z 48

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo