IT

Stanica s desiatimi nabíjacími bodmi využíva inteligentný systém riadenia záťaže. Vďaka bezemisnosti a nehlučnosti je vhodným riešením pre zastavané mestské oblasti.

Veľký česko-slovenský dodávateľ softvéru získal podiely v dvoch IT spoločnostiach zameraných na systémy pre recruitment.

Moto tag, najnovší prírastok do ekosystému výrobcu mobilných zariadení, využíva systém sledovania polohy v prostredí Google.

Služby eGovernmentu nemajú potrebnú úroveň, existujú však aj kvalitné projekty. Správny smer ukazujú EduPage či Sociálna poisťovňa.

Komplexné riešenie od spoločnosti SAP pomáha nemeckému realizačnému tímu „prečítať“ súperov a optimalizovať prípravu.

Spoločnosť z portfólia Genesis Capital prevzala oddelenie vizuálnych efektov firmy Cine Chromatix v Berlíne.

Do obchodnej prevádzky v obci Šalgočka sa mimo predajných hodín bude vstupovať s pomocou vernostnej karty. Personál nebude prítomný, zákazník zaplatí za nákup v automatickej pokladni.

Rezervácia zasadačiek, vzdialený prístup k používateľskému rozhraniu a prehľad o využívaní miestností zvyšujú efektivitu IT nástrojov na rušných pracoviskách.

Úrad na ochranu osobných údajov SR rozdáva len pártisícové pokuty, lebo má malé kapacity. V západnej Európe neváhajú postihovať aj veľkých hráčov miliónovými sankciami.

Polovica slovenských e-shopov má tržby menšie ako sedemtisíc eur, ide teda skôr o doplnkovú formu zárobku.

Strana 1 z 50

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo