IT

Akt o umelej inteligencii má zaistiť jej bezpečné využívanie v súlade so základnými právami a zároveň podporuje inovácie.

V prípade quishingového útoku neobsahuje e-mail podozrivý link v texte, ale vyzýva na načítanie QR kódu.

Schopnosti robota od spoločnosti Magazino umožňujú spojiť základné kroky logistického procesu medzi skladom a montážnou linkou do jedného plne autonómneho riešenia.

Prestížne ocenenie za rok 2023 udeľovala spoločnosť EY. V Bratislave jej zástupcovia vyhlásili aj nového EY Technologického podnikateľa roka a EY Začínajúceho podnikateľa roka.

Aj napriek stagnácii je možné povedať, že obchodovanie cez internet má za sebou relatívne úspešný rok.

Na konferencii HealthCare Conference 2024 diskutovali odborníci z oblastí zdravotníctva, vedy a techniky o tom, ako môže technologický pokrok zlepšiť starostlivosť o pacienta a zefektívniť procesy zdravotnej starostlivosti.

Príchod štandardu WiFi 7, prechod na vyššie prenosové kapacity, multigigabitové prepínače – to sú kľúčové kroky, ktoré prispejú k technologickému napredovaniu na trhu sietí.

Ľudia, firmy a organizácie budú benefitovať z umelej inteligencie a ďalších technológií, ktoré im umožnia dosiahnuť nové hranice v oblasti výkonnosti v podnikaní aj mimo neho.

Četovací robot na žiadosť nespokojného klienta zložil básničku, v ktorej sa vysmieva sám zo seba. Systém s umelou inteligenciou, ktorý DPD používa niekoľko rokov, následne firma odstavila a chce ho aktualizovať.

Kontrolóri Najvyššieho kontrolného úradu identifikovali v spoločnosti problémy v hospodárení, ale aj riziká pri riadení projektov, nedostatočné kontrolné mechanizmy a absenciu finančného riadenia.

Strana 1 z 48

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo