Navštívte kúpele a dajte si urobiť plastiku alebo: Kúpeľný hotel, ktorý má aj štúdio krásy

Autor Paper Life apríl 2019 -
Procedúry v štúdiu krásy v Bardejovských kúpeľoch Procedúry v štúdiu krásy v Bardejovských kúpeľoch

Súčasťou ponuky pre hostí v Bardejovských kúpeľoch sú aj Beauty Studio pri hoteli Ozón a klinika plastickej chirurgie.

„Bardejovské kúpele slúžia nielen na prinavracanie zdravia, prevenciu ochorení a relax, ale svojim rozsahom služieb a benefitov významne pôsobia aj pre vylepšovanie tela i ducha, skrášľovanie klientov a omladzovanie,“ hovorí ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s. Tamara Šatanková.

Klienti podľa nej môžu opúšťať kúpele nielen zdravší, ale aj krajší. V kúpeľnom hoteli Ozón je prístupné ubytovaným hosťom aj verejnosti skrášľovacie pracovisko s názvom Beauty Studio.

Plejáda skrášľovacích procedúr

Odstránenie vrások botulotoxínom, zamedzenie zvýšeného potenia, zväčšenie pier a vypĺňanie vrások a jaziev kyselinou hyalurónovou – to všetko je v ponuke Beauty Studia v Bardejovských kúpeľoch. A navyše aj rôzne telové ošetrenia a kozmetické kúry zamerané na hydratáciu pleti, jej rozjasnenie a spevnenie či na omladenie zrelej pleti. Štúdio spolupracuje s francúzskou značkou Institut Esthederm Paris,

Okrem kozmetických ošetrení štúdio ponúka aj prístrojové ošetrenia. Prístrojom IPL sa robí fotoomladenie, korekcia cievok, fotoepilácia. Dajú sa s ním jednoducho odstrániť chĺpky, cievky či pigmentové škvrny. Prístrojom na rádiofrekvenciu sa vykonávajú tvárové a telové ošetrenia. Okrem toho majú aj možnosti využitia prístrojov pre telovú kozmetiku alebo pre telové ošetrenia prístrojom na kavitáciu a lymfodrenáž. Širokú paletu prístrojových ošetrení dopĺňa rádiofrekvenčné ošetrenie určené na tvorbu kolagénu a elastínu v pleti. To sa využíva aj na odbúravanie tuku, spevňovanie pokožky a lymfodrenáž.

Poliklinika a plastická chirurgia v kúpeľoch

Bardejovské kúpele, a. s., majú jeden z najvyšších počtov lekárov v kúpeľoch na Slovensku, a to na jedného pacienta aj v absolútnom vyjadrení. Majú najširšie indikačné zameranie zo všetkých slovenských kúpeľov; liečia sa tu všetky ochorenia okrem duševných a kožných. Okrem vynikajúcich liečivých vôd a odborných lekárov majú aj dobre prístrojovo vybavené pracoviská a poskytujú ďalšie zdravotnícke služby a úkony, na ktoré sa inde čaká celé mesiace. Kúpele majú vlastnú polikliniku Remedium, s. r. o., ktorá dopĺňa kúpeľnú liečbu. V roku 2018 pribudla aj klinika plastickej chirurgie HEBE.

Kvalitnú zdravotnícku starostlivosť pre pacientov s rôznymi diagnózami aj pre verejnosť sa v Bardejovských kúpeľoch poskytuje aj množstvo špecializovaných ambulancií:

  • ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie (FBLR),
  • kardiologická ambulancia,
  • neurologická ambulancia,
  • diabetologická ambulancia,
  • interná ambulancia (choroby pečene, abdominálna ultrasonografia, farmakologické konzultácie),
  • chirurgická ambulancia so zariadením jednodňovej zdravotnej starostlivosti,
  • urologická ambulancia,
  • ambulancia ORL,
  • psychologické poradenstvo,
  • kraniosakrálna biodynamická terapia,
  • kúpeľné lymfocentrum s manuálnymi a prístrojovými lymodrenážami.

Paper Life

BEAUTYSTUDIO 6P0A9852 4web

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo