Zodpovedne v dm drogerie markt

Autor VN marec 2017 -

Medzi ťažiskové témy spoločnosti dm drogerie markt patria zdravie a zdravý životný štýl, vzdelávanie a životné prostredie.

Spoločnosť sa snaží pôsobiť vo svojom okolí príkladne a aj ponukou produktov a služieb formovať svoju uvedomelo nakupujúcu klientelu. Prijala stratégiu zodpovedného podnikania a CSR aktivity realizuje už niekoľko rokov. Známe sú napr. kampane zamerané na zdravý životný štýl detí v školskom veku aj dospelých – projekty Veselé zúbky, Pomôžme deťom, dm spoločne, Slniečkové deti, dm ženský beh atď.

Firma myslí aj na životné prostredie; od júla 2016 zaviedla do svojich predajní tzv. zelenú energiu – dodávky z obnoviteľných zdrojov. V predajniach vyčlenila priestor pre biopotraviny, eko sortiment a kontrolovanú prírodnú kozmetiku. Zamestnancom poskytuje bohaté možnosti interného vzdelávania, pravidelne realizuje prieskum ich spokojnosti a poskytuje im ročne jeden pracovný deň na dobrovoľníctvo.

Nie je preto prekvapením, že sa dm drogerie markt dostala medzi 20 finalistov ocenenia Via Bona Slovakia, ktorej výsledky vyhlásia v apríli v Bratislave.

VN

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo