Petra Vlhová je opäť tvárou zimnej kampane na slovenskú dovolenku

Autor Karolína Ducká december 2019 -
Petra Vlhová v roku 2018 Petra Vlhová v roku 2018 Wikimedia / Roland Osbeck

Kampaň určená pre domáce a zahraničné cieľové skupiny bude mať slogan „Travel in Slovakia – Good Idea“ = Cestovanie na Slovensko je dobrý nápad.

Slovenská lyžiarka svetového formátu Petra Vlhová bude aj tento rok tvárou zimnej kampane „Dovolenka na Slovensku - dobrý nápad“. Zmluvu o tom podpísala spoločne s ministrom dopravy a výstavby Arpádom Érsekom, ktorého rezort je zodpovedný aj za cestovný ruch.

Zimnú kampaň budú prezentovať slovenské médiá. Diváci ju uvidia na športových a verejných podujatiach v nasledujúcich mesiacoch.

„Som nesmierne rád, že na propagácii Slovenska ako krajiny, ktorú stojí za to navštíviť, sa bude v zimnej sezóne 2019/2020 opäť podieľať naša najlepšia lyžiarka Petra Vlhová,“ uviedol minister Érsek.

„ Špičkoví športovci sú skvelými vyslancami cestovného ruchu,“ zdôraznil po podpise zmluvy s Petrou Vlhovou.

Zimná kampaň bude tento rok používať slogan „TRAVEL IN SLOVAKIA – GOOD IDEA“ („Cestovanie na Slovensko je dobrý nápad“). Cieľom je pozvať domácich a zahraničných turistov na zimnú dovolenku na slovenské hory.

V najbližších mesiacoch budú kampaň uvádzať vybrané médiá ako Markíza, TA3, Joj či Eurosport.

Ministerstvo dopravy a jeho sekcia cestovného ruchu začali s Petrou Vlhovou spolupracovať už počas minulej zimnej sezóny.

Karolína Ducká, hovorkyňa MDV SR

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo