McWalk: Hamburger cez okienko aj pre chodcov

Autor PRServis apríl 2020 -
McWalk v prevádzke v bratislavskej Petržalke McWalk v prevádzke v bratislavskej Petržalke

McDonald’s zaviedol novú službu výdaja jedál a nápojov zo špeciálne upravených okienok pre peších zákazníkov.

K službám McDrive a McDelivery pribudla novinka – McWalk. Jedlá a nápoje vo vybraných prevádzkach podávajú zákazníkom zo špeciálne upravených okienok. Aktuálne McWalk ponúka dvanásť reštaurácií McDonald’s na Slovensku.

McWalk je určená pre peších zákazníkov, no reštaurácie s dobrou dostupnosťou a kapacitou parkoviska môžu prostredníctvom McWalk slúžiť aj ako alternatíva k McDrive. Služba spĺňa bezpečnostné a hygienické štandardy McDonald’s.

Riešenie pre chodcov aj vodičov

„Nie každý zákazník môže k nám prísť autom a, naopak, z bezpečnostných dôvodov si nie vždy môže peší zákazník prevziať jedlo cez McDrive. McWalk je prispôsobený aj pre tých hostí, ktorí chcú jedlo skonzumovať na mieste. Jednoducho, zaparkujú auto na parkovisku, objednajú si jedlo cez okienko vo vchodových dverách a potom si ho v pokoji môžu vychutnať vo vozidle,“ priblížila PR manažérka spoločnosti Lucia Poláčková.

„Dopyt po našom jedle je aj v čase uzavretých interiérov našich reštaurácií. Takto proaktívne a rýchlo sme zareagovali na súčasnú situáciu, aby sme sprístupnili obľúbený Mekáč pre všetkých našich zákazníkov,“ dodala.

Okienka sú vždy vlastne dve: Pri jednom si zákazník jedlo objedná a zaplatí, pri ďalšom mu ho ďalší zamestnanec odovzdá.

V rámci prispôsobovania našich služieb pre peších zákazníkov cez McWalk je prioritou bezpečnosť našich zákazníkov a dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a vydaných opatrení na ochranu obyvateľov proti zamedzeniu šírenia koronavírusu,“ zdôraznila L. Poláčková.

Dvanásťkrát McWalk, 25-krát McDrive

Služba McWalk funguje momentálne v prevádzkach v týchto mestách: Banská Bystrica, Trnava, Košice (2x), Žilina, Trenčín, Prešov, Zvolen, Martin a Bratislava (3x).

Okrem toho, z celkového počtu 34 reštaurácií na Slovensku aktuálne ponúka svoje služby 25 prevádzok pre McDrive. Pripomeňme, že podľa platných opatrení majú všetky reštaurácie uzatvorený interiérový priestor pre zákazníkov.

Bratislavčania majú zároveň možnosť využiť doručenie jedla už z niekoľkých reštaurácií McDonald’s až domov prostredníctvom služby McDelivery.

Opatrenia v prevádzkach

Spoločnosť už od začiatku šírenia vírusu COVID-19 zaviedla celý rad sprísnených hygienických opatrení vo všetkých svojich prevádzkach. Sú to predovšetkým tieto:

  • Všetci zamestnanci nosia rúška.
  • Pri práci v kuchyni používajú jednorazové rukavice.
  • Zvýšená frekvencia pravidelného umývania a dezinfekcie rúk.
  • Displeje, pokladne, tlačidlá a všetko, čoho sa dotýkajú zamestnanci, sa vo zvýšenej miere pravidelne čistia a dezinfikujú.
  • Kuriérom McDelivery sa odovzdáva jedlo bezkontaktne.
  • Preferujú sa bezkontaktné platby. Pre zvýšenie osobnej ochrany môže pokladník v McDrive preberať hotovosť v rukaviciach.

PRServis

 

 

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo