Sieť predajní Halfprice debutuje na Slovensku

Autor Timea Ilavská máj 2022 -

V Nitre otvorili prvú slovenskú predajňu HalfPrice, kde zákazníci nájdu pestrú ponuku produktov najobľúbenejších značiek z celého sveta za ceny nižšie až o 80 percent.

Rok po svojom štarte má značka HalfPrice na siedmich trhoch viac ako 60 kamenných predajní a dynamicky sa rozvíjajúci e-shop.

HalfPrice je miestom pre lovcov módy, kde zákazníci nájdu širokú ponuku produktov svetových značiek za veľmi atraktívne ceny. Sortiment zahŕňa oblečenie, obuv, módne a športové doplnky, bytové dekorácie a doplnky do kuchyne či výrobky pre domácich miláčikov.

„Expanzia na zahraničné trhy je jedným z našich strategických cieľov. Slovensko je siedmym trhom, na ktorom sme v tomto roku debutovali. Rozvoj značky je úspechom celého tímu,“ povedal Adam Holewa, prezident predstavenstva HalfPrice.

„Rozhodovaniu o smerovaní obchodných aktivít vždy predchádzajú dôkladné analýzy a pozorovanie očakávaní zákazníkov v danom regióne. Sme presvedčení o tom, že koncept multibrandového reťazca s modelom off-price si získa srdcia obyvateľov Slovenska,“ uviedol ďalej.

„V Nitre bola otvorená predajňa HalfPrice v novom nákupnom centre Galéria Promenáda. Prvá slovenská predajňa sa rozprestiera na ploche vyše 1 500 m2, kde zákazníci nájdu rozmanitú ponuku tovarov prispôsobenú vkusu slovenských lovcov módnych trendov za výhodné ceny. Začíname vo veľkom slovenskom meste, no už teraz máme naplánované ďalšie atraktívne lokácie pre naše predajne na Slovensku,“ dodala Joanna Czyżewska, viceprezidentka správnej rady HalfPrice pre predaj.

V Európe je už viac ako 60 obchodov HalfPrice. V decembri 2021 začal aj online predaj produktov v Poľsku. Koncept je dostupný aj v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Slovinsku, Chorvátsku i v Maďarsku.

Timea Ilavská, PRime time

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo