Piaty ročník CIIE: chvália ho podnikateľské elity, obhajujú ho zahraničné firmy

Autor OTS júl 2022 -
Zdroj: China International Import Expo (CIIE) Zdroj: China International Import Expo (CIIE)

Veľtrh China International Import Expo (CIIE) v Šanghaji je významnou platformou pre medzinárodné obstarávanie, podporu investícií, kultúrne výmeny a otvorenú spoluprácu.

Veľtrh sa úspešne koná už štyri roky po sebe a je všeobecne považovaný za medzinárodný verejný prínos pre hospodársku globalizáciu a multilaterálny obchodný systém, ako aj za kľúčový prvok budovania otvoreného svetového hospodárstva a spoločenstva so spoločnou budúcnosťou pre ľudstvo. Od svojho vzniku v roku 2018 naberá na rozsahu a vplyve. Rozloha obchodnej expozície sa zvýšila z 270 000 metrov štvorcových v roku 2018 na 366 000 metrov štvorcových v roku 2021. Vystavovatelia na posledných štyroch veľtrhoch CIIE predstavili viac ako 1 500 nových produktov, technológií a služieb a uzavreli predbežné dohody v hodnote viac ako 270 miliárd USD.

CIIE vstupuje do svojho piateho ročníka a nadnárodní vystavovatelia stále vyjadrujú záujem o účasť na piatom ročníku v novembri.

Na nedávnom online ceremoniáli podpísalo viac ako 30 významných spoločností a inštitúcií dohody o účasti na piatom ročníku CIIE, čo svedčí o ich optimistickom postoji k čínskemu trhu.

https://www.youtube.com/watch?v=n9D-VgC2Bu4

Marc-Antoine Jamet, generálny tajomník LVMH, na slávnostnom ceremoniáli označil Čínu za dynamický, obrovský a rastúci trh a hlavný zdroj inšpirácie pre skupinu. Dodal, že organizovanie CIIE podľa plánu na pozadí pandémie ochorenia COVID-19 je prejavom sebadôvery Číny a jej jasných hospodárskych vyhliadok.

Medzi zmluvnými podnikmi boli nielen firmy s dlhodobými väzbami na Čínu a CIIE ako LVMH, Bristol-Myers Squibb a Marubeni, ale aj nové spoločnosti ako Gilead Science, Rio Tinto a BHP Billiton.

Doteraz bolo rezervovaných viac ako 80 percent plánovanej obchodnej výstavnej plochy a na výstave sa zúčastní viac ako 260 spoločností z rebríčka Fortune Global 500 a popredných predstaviteľov priemyslu.

https://www.youtube.com/watch?v=j3sKK-RhVBA

Mnohé krajiny potvrdili svoju účasť na výstave krajín a na Medzinárodnom hospodárskom fóre v Hongqiao, ktoré je hlavnou súčasťou výstavy, bude zverejnená nová správa o otvorenosti sveta a index otvorenosti sveta.

Keďže záujem prejavilo toľko subjektov, miesta sa rýchlo zaplnia. Nezabudnite sa prihlásiť na piaty ročník, kým neuplynie čas! Ak sa chcete zaregistrovať, kliknite sem: https://www.ciie.org/exhibition/f/book/register?locale=en.

7

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo