Developer ponúka bývanie v novostavbe na skúšku

Autor OTS február 2023 -
Developer ponúka bývanie v novostavbe na skúšku Vizualizácia: ITB Development

S novinkou – možnosťou vyskúšať si bývanie v mestskej štvrti najskôr „nanečisto“ – prišla spoločnosť ITB Development.

Spoločnosť spustila začiatkom roka predaj bytov ďalšej fázy projektu Čerešne Residence. V poradí tretiu etapu Čerešní budú tvoriť 3 bytové domy s celkovým počtom 260 bytových jednotiek v dúbravskej časti Polianky.

Nadviažu tak na už plne obývanú prvú etapu a čoskoro kompletne skolaudovanú druhú. Pre nových záujemcov o jedno- až štvorizbové byty v Čerešniach pripravil developer novú, pre Slovensko zatiaľ unikátnu službu. Možnosť vyskúšať si, ako sa v tejto štvrti naozaj žije.     

Dva dni vo vzorovom byte

Čo služba bývanie na skúšku v praxi znamená? Po podpísaní rezervačnej zmluvy a zaplatení vratnej kaucie si záujemca prevezme kľúče od 4-izbového vzorového bytu. V ňom nájde kompletné zariadenie, kuchyňu vybavenú spotrebičmi aj kúpeľňu.

Potenciálny zákazník so svojím partnerom či rodinou sa tak na dva dni stanú obyvateľom Čerešní. Majú možnosť využívať vnútrobloky s detskými ihriskami, workoutom pre dospelých, komunitnou záhradkou či petangovým ihriskom.

„Čerešniam veríme natoľko, že chceme, aby si klienti bývanie v projekte vyskúšali. Na vlastnej koži tak môžu zažiť benefity štvrte ako aj vnútroblokov. Môžu si zacvičiť, navštíviť s deťmi kreatívne dielničky, zúčastniť sa na niektorom z nami organizovaných eventov, alebo sa len porozprávať s budúcimi susedmi,“ uviedol Juraj Privrel, development manager ITB Development.     

Bez záväzku kúpy

Možnosť otestovať si bývanie na Slovensku nemá podľa developera obdobu. „Záujemcom o bývanie v Čerešniach doprajeme skutočný zážitok pred ich dôležitým životným rozhodnutím, akým výber nového bývania určite je,“ konštatuje J. Privrel.

„Ak ich skúšobné bývanie predsa len nepresvedčí, môžu od rezervačnej zmluvy bez poplatku odstúpiť a my im vrátime celú výšku rezervačného poplatku,“ dodáva.

O Čerešniach

Rezidenčný projekt na Poliankach urobil z opusteného územia atraktívnu obývanú mestskú štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dopravnou dostupnosťou.

Autom z Čerešní do centra Bratislavy je to 10 minút, blízko je napojenie na diaľnicu D2 aj do mestských častí na západe hlavného mesta cez Harmincovu ulicu. Tá po dlhých rokoch príprav konečne prechádza rozšírením.

OTS / JF

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo