Slovenský AirCar budú vyrábať ako prví Číňania, podpísali o tom prelomovú zmluvu

Autor PR Newswire marec 2024 -
Lietajúci prototyp AirCar Lietajúci prototyp AirCar KleinVision

Firma KleinVision, vyvíjajúca prvé certifikované lietajúce auto na svete, urobila významný krok smerom k splneniu snov ľudí, ktorí túžia po takomto druhu dopravy.

KleinVision, a. s,  so sídlom v Nitre uzavrela dohodu o predaji licencie na výrobu najmodernejšej certifikovanej technológie lietajúcich áut čínskej spoločnosti Hebei Jianxin Flying Car Technology Co. Táto geograficky obmedzená dohoda predstavuje strategický krok v napredovaní inovatívnych riešení mobility. Sumu za predaj licencie nezverejnili.

Autá budú lietať v Číne

Licenčná zmluva udeľuje čínskej spoločnosti exkluzívne práva na výrobu a distribúciu certifikovaných lietajúcich áut využívajúcich technológiu KleinVision v rámci špecifického geografického regiónu. Skupina Jianxin je pripravená využiť túto prelomovú technológiu na predefinovanie dopravných štandardov v Číne.

„Sme radi, že môžeme oznámiť predaj licencie na našu certifikovanú technológiu lietajúceho auta váženej čínskej spoločnosti,“ uviedol Štefan Klein, predseda predstavenstva KleinVision.

„Toto partnerstvo predstavuje významný krok v našej misii rozšíriť globálny prístup k revolučným riešeniam mobility a podporiť pokrok v tomto odvetví,“ dodal Anton Zajac, spoluzakladateľ spoločnosti KleinVision.

Podpora novej mobility

S pomocou citovanej dohody pokračuje KleinVision v snahách presadzovať inovácie a vytvárať strategické spojenectvá na podporu pokroku v dopravných technológiách. Ambície spoločnosti Hebei Jianxin a jej silné postavenie na trhu sú v súlade s víziou vývojára AirCar o formovaní budúcnosti mobility v globálnom meradle.

Uzavretá dohoda upevňuje pozíciu spoločnosti KleinVision ako lídra na trhu vo vývoji a šírení priekopníckych dopravných riešení. Posilnili ju aj nedávne návštevy prvého miliardára medzi youtubermi MrBeasta a tímu seriálu Grand Tour, Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamesa Maya, ktorí vo svojich reláciách prezentovali technológiu KleinVision.

PR Newswire

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo