Malý krok k vyššiemu komfortu: vo vlakoch na trati do Komárna budú mať cestujúci zadarmo kávu a čaj

Autor Emil Sedlařík august 2024 -

Súkromný dopravca vytvoril v rámci skúšobnej prevádzky zatiaľ v jednej súprave „kávový kútik“.

V regionálnych vlakoch Leo Express na trase Bratislava – Komárno si cestujúci môžu po novom vychutnať kávu alebo ranný čaj zadarmo. Testovacia prevádzka prebieha zatiaľ v jednom vlaku a ak sa coffee corner osvedčí, počíta sa s postupným rozšírením do všetkých vlakov.

„V Podunajsku sme ľuďom umožnili zažiť novú úroveň cestovania. Okrem nízkopodlažných vlakov s klimatizáciou a wifi si odteraz môžu užiť aj kávu a čaj zadarmo,“ komentoval novinku cateringový špecialista firmy Petr Vrabec.

„Veríme, že sa coffee corner osvedčí a následne ho prípadne dáme do prevádzky vo všetkých vlakoch Leo Express na trati Bratislava–Komárno,“ dodal.

V jednom z vlakov Leo Express sú po novom k dispozícii dve veľké termosky s hotovou kávou a horúcou vodou na zaliatie čaju a príslušenstvo ako obrúsky, cukor alebo miešadlá. Cestujúci ich môžu bezplatne využívať, pričom kávu a horúcu vodu bude prevádzkový personál dopĺňať v konečných staniciach.

Káva a čaj sú k dispozícii aj v priestore pokladnice Leo Express na hlavnej stanici v Bratislave, kde ich môžu zadarmo využiť členovia vernostného programu spoločnosti.

Emil Sedlařík
hovorca, Leo Express

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo