Galéria aplikácií od Huawei

Autor Shaun Li apríl 2018 -

Predaj čínskych smartfónov na trhoch v Európe a juhovýchodnej Ázii rastie. Známy výrobca drží krok aj v programovom vybavení.

Podľa analytikov výskumnej a poradenskej spoločnosti Gartner zaznamenal celosvetový predaj smartfónov v poslednom štvrťroku 2017 celkový pokles. Huawei je jedným z dvoch čínskych výrobcov tohto artiklu spomedzi veľkej štvorky, ktorý sa môže pochváliť medziročným rastom počtu predaných kusov aj nárastom trhového podielu aj v tomto štvrťroku. Je teda zrejmé, že si čínski predajcovia získavajú sympatie medzi spotrebiteľmi na celom svete.

Ešte koncom marca sa v Paríži na veľkej tlačovej konferencii predstavil telefón Huawei P20 spolu s AppGallery. Čo je vlastne AppGallery a čo je na nej zaujímavé?

Aplikácia pre aplikácie

AppGallery je oficiálna platforma spoločnosti Huawei pre distribúciu aplikácií. Umožňuje používateľom vyhľadávať, ovládať a zdieľať mobilné aplikácie na mobilných zariadeniach značky elegantne a pohodlne. V Číne si každý mesiac vyhľadá svoju obľúbenú aplikáciu v AppGallery viac ako 160 miliónov užívateľov a celkovo táto platforma zaznamenala už viac ako 120 miliárd stiahnutí. Teraz si môžu AppGallery užívať všetci majitelia smartfónov Huawei jednoduchou aktualizáciou EMUI na najnovšiu verziu.

Keď si používatelia otvoria domovskú stránku AppGallery, zbadajú lákavé katalógy dôsledne volených aplikácií. Nájdu tu zoznamy nových aplikácií, hier, inovácií a odporúčania.
Všetky aplikácie v rámci AppGallery sú zadelené do 18 kategórií, ktoré vrátane hier pokrývajú všetky aspekty každodenného života; od jedla, cestovania, ubytovania až po zábavu.

Horná časť obsahuje množstvo aplikácií a hier zoradených podľa rôznych aspektov. Pod názvom „Top" nájdete zoznam celkovo najpopulárnejších aplikácií a hier. Sekcia ovládania pomáha užívateľom aktualizovať a manažovať svoje aplikácie. Medzi jej funkcie patria aktualizácie, manažér inštalácií, balík riadenia inštalácií a čistenie pamäte. Spustite „automatickú aktualizáciu pomocou WLAN" a AppGallery vykoná automatické aktualizovanie aplikácií v čase, keď je prístroj pripojený na WiFi a nabíja sa. Me je ďalšia dôležitá časť v AppGallery, ktorá pomáha užívateľom riadiť darčeky, pripomienky a odpovede spolu s nákupnou históriou a nastaveniami AppGallery. Užívatelia tu nájdu aj nevyhnutnú pomoc.

Shaun Li, HK Strategies

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo