Slovensko ako golfová krajina na veľtrhu v Ľubľane

Autor Karolína Ducká október 2018 -
Slovensko ako golfová krajina na veľtrhu v Ľubľane Pixabay

Slovensko sa bude po prvýkrát prezentovať na medzinárodnom golfovom veľtrhu cestovného ruchu IGTM.

V slovinskej Ľubľane sa predstaví ako atraktívna krajina s vynikajúcimi podmienkami pre tento šport. Na podujatí, ktoré sa bude konať v dňoch 15. – 18. 10. 2018, sa zúčastní približne 400 golfových touroperátorov z viac ako 65 krajín.

Máme golfové rezorty a ihriská, ktoré ponúkajú kvalitné služby a nachádzajú sa v atraktívnom prostredí. Verím, že na veľtrhu vytvoríme platformu pre nové kontakty a prilákame na Slovensko priaznivcov tohto športu,“ uviedol minister dopravy a výstavby SR Arpád Érsek.

Medzinárodný golfový veľtrh cestovného ruchu sa organizuje každý rok v inej destinácii. Tradične je miestom stretnutia golfovej komunity. Výstavu obvykle navštevuje viac ako 1 300 subjektov v oblasti golfovej turistiky, ktoré kontrolujú takmer 80 % svetovej turistiky na trhu s golfom.

Slovenské ministerstvo dopravy na tomto prestížnom podujatí zabezpečuje národný stánok. V rámci neho predstaví aj novú publikáciu „Golf in Slovakia“, ktorá vznikla v spolupráci so Slovenskou golfovou asociáciou – SKGA. Prezentujú sa v nej golfové ihriská na Slovensku a turistické možnosti regiónov, v ktorých sa nachádzajú.

Karolína Ducká, hovorkyňa Ministerstva dopravy a výstavby SR

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo