Televízor Samsung The Sero má obrazovku, ktorú možno nastaviť vodorovne aj zvislo

Autor SK júl 2020 -

Na rozdiel od bežných televízorov, na tomto môžete monitor ľubovoľne otáčať na šírku aj na výšku, podobne ako telefón alebo tablet.

Lifestylový rad televízorov Samsung dostupný na slovenskom trhu sa rozširuje o model The Sero – moderný dizajnový televízor s neobvyklou otočnou obrazovkou. Súčasťou televízora je stojan a možno ho jednoducho premiestňovať po miestnosti pomocou prídavných koliesok.

Model The Sero (Samsung QE43LS05T) bude na slovenskom trhu dostupný s uhlopriečkou 43" (109 cm) za maloobchodnú odporúčanú cenu 1 599 €.

„Ľudia sa dnes najviac zabávajú na mobilných zariadeniach, a tak sme radi, že môžeme ponúknuť televízor, ktorý sa prispôsobí vertikálnemu mobilnému obsahu,“ hovorí Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak

Lifestylový model The Sero je podľa neho určený najmä mileniálom a príslušníkom generácie Z – je vhodný ako na sledovanie seriálov a filmov, tak na prezeranie sociálnych sietí a mobilného obsahu.

QLED s rozlíšením 4K UHD

Samsung Sero QE43LS05T (2020) je vybavený obrazovkou QLED s technológiou Quantum Dot so 100 % objemom farieb. Má rad inteligentných funkcií zameraných na prepojenie ďalších smart zariadení – napríklad na zrkadlenie obrazovky mobilu, tabletu alebo dokonca počítača na TV.

Je možné napríklad využiť funkciu Easy Tap, takže stačí jedno poklepanie mobilom na rám televízora a obsah sa zobrazí na veľkej obrazovke. Ak počúvate hudbu alebo sledujete video na vašom telefóne, funkcia ich prehrá na The Sero v niekoľkých sekundách.

Vďaka aplikácii SmartThings pre Android aj iOS môžete tiež napríklad začať sledovanie programu na vašom smartfóne a po príchode domov následne jednoducho pokračovať na televízore The Sero.

V domácnosti vytvorí atmosféru

Vďaka režimu Ambient+ televízor ponúka možnosť individuálne si vytvoriť atmosféru napríklad s informáciami, ktoré potrebujete každé ráno, až k popoludňajšej hudobnej kulise a pod.

Nechýba ani podpora Apple AirPlay 2 pre prehrávanie obsahu zo zariadenia s operačným systémom iOS. Popri tom The Sero ponúka aj herný režim v podobe Auto Game Mode (ALLM) a Game Motion Plus.

Súčasťou Samsungu Sero je podstavec, v ktorom je umiestnený adaptabilný audio systém s celkovým výkonom 60 W vo verzii 4.1, teda vrátane jedného basového reproduktora. Zabudované audio sa zároveň automaticky dokáže postarať o čisté dialógy.

samsung sero tv

Na šírku aj na výšku

A otáčanie obrazovky? To zabezpečí aplikácia v mobile alebo diaľkový ovládač. Televízor tak môže pracovať buď v režime na šírku alebo na výšku à la mobil. Zároveň sa jas QLED obrazovky automaticky adaptuje na okolité svetelné podmienky.

Všetky lifestylové televízory Samsungu sa v roku 2020 dodávajú v ekologickom balení, z ktorého je možné navyše vytvoriť praktickú poličku alebo domček pre domácich miláčikov. Okrem televízorov The Sero prichádza Samsung aj s modelom The Frame, ktorý sa vo vypnutom režime dokáže zmeniť na obraz, a typom The Serif s originálnym dizajnom v tvare profilu písmena veľké „I“.

SK

Multimédiá

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo