Máš na to: Arnold Schwarzenegger je tvárou kampane značky náradia pre domácich majstrov

Autor TS september 2023 -

Herecká hviezda rakúskeho pôvodu propaguje produkty Parkside, privátnej značky reťazcov Lidl a Kaufland.

Arnold Schwarzenegger sa stal tvárou značky Parkside. So sloganom „Máš na to“ motivuje v televízii a naprieč sociálnymi sieťami, keď v jej reklame hovorí o tajomstvách svojho úspechu. Diváci si môžu pripomenúť legendárne momenty jeho kariéry prenesené do sveta domáceho majstrovania s náradím Parkside. Slávny herec v reklame vyzýva ľudí rôzneho veku, aby boli iniciatívni a išli za úspechom. Nechýba ani humor a sebairónia.

Riaditeľ nákupu spoločnosti Lidl International Christoph Pohl vysvetľuje: „S Arnoldom Schwarzeneggerom sa nám podarilo získať niekoho, kto stelesňuje mnohé naše hodnoty. Parkside je spôsobom, ako si s výzvami v domácnosti či na záhrade poradíte sami. Chceme dať ľuďom istotu, že to dokážu. Arnold Schwarzenegger je autentický, odhodlaný a praktický človek, ktorý veci doťahuje až do konca. Sme hrdí, že je teraz súčasťou tímu Parkside.“

„Urob si sám“ pre každého – to je heslo Parkside. Značka je určená všetkým, ktorí radi opravujú, stavajú a záhradkárčia.

Christoph Pohl pripomína, že značka Parkside má za sebou dlhoročný vývoj. „Dokázala nadchnúť už mnohých zákazníkov svojou vysokou kvalitou a spoľahlivosťou, bezkonkurenčným pomerom ceny a výkonu, širokým sortimentom a atraktívnym dizajnom,“ tvrdí.

Arnoldovi Schwarzeneggerovi nie je práca s náradím cudzia. Rád tvorí a kedysi pracoval aj ako murár. Aj to je dôvod, prečo je táto spolupráca preňho zaujímavá. „Máš na to! To je presne môj postoj. Človek si musí veriť, preto som parksider,“ hovorí.

TS / SK

Arnold

Multimédiá

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo