Šéf TMR Igor Rattaj natáčal zvučku pre novú lyžiarsku sezónu s Michalom Davidom pod pražským orlojom

Autor TMR september 2024 -
Šéf TMR Igor Rattaj a spevák Michal David Šéf TMR Igor Rattaj a spevák Michal David TMR

Nekonvenčný podnikateľ sa objaví v klipe Winter Jasná Opening v šuštiakovom retro outfite s blond parochňou. Ďalšou hviezdou v zostave je Sagvan Tofi.

Prekvapenie v historickom centre Prahy zažili náhodní okoloidúci vrátane turistov. Priamo pod orlojom na Staromestskom námestí predviedli niekoľko tanečných čísel Igor Rattaj, Michal David a Sagvan Tofi, ktorí tam s profesionálnymi tanečníkmi nakrúcali zvučku na otvorenie zimnej sezóny 2024/2025 v Jasnej.

Prítomní najprv mohli sledovať príchod párty autobusu, z ktorého vystúpili uvedené tri hviezdy a s nimi aj tanečníci zoskupenia CreDance oblečení v štýlových outfitoch z 80. rokov. Spoločne zatancovali niekoľko čísel na skladbu Michala Davida Decibely lásky, čo obecenstvo ocenilo potleskom.

Rozruch na Staromáku

Príprava na natáčanie zvučky Winter Jasná Opening (WJO) trvali jeden a pol mesiaca, samotné nakrúcanie zvládol štáb na Strahove a Staromestskom námestí za jeden deň. „Najťažšie bolo natáčanie na Staromáku, na ktorom je mimoriadne veľa ľudí a nie je jednoduché tam robiť. Zvlášť keď točíte s osobnosťami, ktoré pozná celé Česko aj Slovensko. Ale podarilo sa,“ konštatoval režisér Pavol Pitoňák.

Hlavnou hviezdou a hostiteľom samotného WJO je tradične predseda predstavenstva TMR Igor Rattaj, ktorý sa pre potreby klipu prezentoval v blond parochni a retro outfite.

Každý rok vymýšľame niečo nové, stále lepšie a lepšie a vždy sa do toho naplno zapojím. Tentoraz, keďže najbližší opening bude venovaný 80-tym rokom a má podtitul Diskopríbeh, sa zo mňa stal tanečník z 80-tych rokov a šofér párty autobusu,“ komentoval.

Veľká párty v Jasnej

Zvučka Winter Jasná Opening 2024 bude mať premiéru na sociálnych sieťach horského strediska Jasná 1. októbra.

Tradičné otvorenie zimnej sezóny prinesie na posledný novembrový víkend (od piatka 29. 11. do nedele 1. 12.) bohatý denný aj večerný program a vyvrcholí veľkou párty Winter Jasná Opening – edícia Diskopríbeh.

Na párty vystúpia obidvaja umeleckí protagonisti klipu – hudobník Michal David so svojimi retro hitmi a herec a spevák Sagvan Tofi. Program doplnia okrem iných aj tvorcovia Illuminate Night Party – Lucca, Andrea Pomeje a Matěj Ruppert.

TS TMR / SK

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo