Burger King sa vracia na Slovensko a konkurentovi odkazuje: „Prepáč, mekáč“

Autor JF/ZH november 2018 -
Burger King sa vracia na Slovensko a konkurentovi odkazuje: „Prepáč, mekáč“ Pixabay

Reťazec u nás otvoril prvú prevádzku a do roka plánuje ešte najmenej päť. Zverejnil pritom žartovné videá s motívom rozlúčky zákazníka s doteraz dominantnou značkou.

Burger King sa vracia po siedmich rokoch; svoju prvú pre­vádzku otvoril v novembri v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall a do konca roka pribudne ďal­šia v Avione. Uvádzacie akciové menu dosta­lo názov #PREPACMEKAC – nepochybne s narážkou na značku McDonald's – a toto heslo je tiež motívom širšej reklamnej kampane. V ponuke reťazca Burger King sú klasické hovädzie a kuracie hamburgery, k tomu wrapy a šaláty, chrumkavé snacky a dezerty. Pre zákazníkov, ktorí to chcú mať po svojom, je k dispozícii možnosť si zostaviť si aj vlastný hamburger v rámci koncep­tu „Be your way“.

V roku 2019 plánuje reťazec na Slovensku otvoriť ďalšie štyri prevádzky.„V rozširovaní siete budeme pokra­čovať. Postupne chceme Burger King priniesť zákazníkom po celom Sloven­sku,“ povedal Daniel Ryška, riaditeľ Burger King pre Českú republiku a Slovensko. Zákazníkov čakajú aj rôzne sezónne akcie a pripravovaná mo­bilná aplikácia s ponukou vernostných výhod a  zliav.

Burger King podporuje svoj vstup na trh aj výhernou akciou pre zákazníkov, ktorí môžu hrať o burger Whopper „na celý rok zadar­mo“, keď na osobitnom instagramovom účte uverejnia fotku ako pózujú s hamburgerom. Značku podporuje aj séria zábavných videí s uvedeným motívom #PREPACMEKAC s originálne štylizovanými postavičkami či čo to je.

JF/ZH

https://www.youtube.com/watch?v=Wvp9VVh0f-M

https://www.youtube.com/watch?v=DozOxiHJjnQ

https://www.youtube.com/watch?v=Rmr6ZkCLgSc

Prečítajte si tiež:

Nová gastro pasáž v bratislavskom Avione

Big Mac oslavuje 50 rokov

McDonald's a jeho Zakladateľ

Multimédiá

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo