Kultúra

Počas galavečera v Bratislave zverejnili laureátov 27. ročníka Krištáľového krídla pre významné osobnosti Slovenska za rok 2023. Organizátori ocenili osobnosti v desiatich kategóriách a odovzdali Mimoriadnu cenu.

Výstava je súčasťou takzvanej Warhol Tour počas rekonštrukcie Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach.

Herecká hviezda rakúskeho pôvodu propaguje produkty Parkside, privátnej značky reťazcov Lidl a Kaufland.

V dynamickom svete investovania je rozumné sledovať spoločnosti s potenciálom rastu. Jednou z takýchto spoločností je nepochybne známy americký výrobca hračiek.

Bublina okolo akcií bezperspektívnej firmy pripravila pred dvomi rokmi investičné spoločnosti o miliardy. Jej vytvorením sa amatéri od klávesníc vysmiali systému.

Zákazník v centre pozornosti, prítomnosť technológií a zníženie vplyvov na životné prostredie – aj to je nová tvár segmentu, ktorý prechádza znovuzrodením po období lockdownov.

Správa o stave slovenskej audiovízie v roku 2022 hovorí o novom raste návštevnosti a silnej produkcii vlastných filmov na Slovensku.

O možnosť plaviť sa cez najťažší perejovitý úsek rieky Colorado, izolovaný od civilizácie, sa losuje. Záujemcovia zároveň musia rangerov presvedčiť, že na to majú. Úspešnú slovenskú výpravu priblížil vo filme známy dokumentarista.

Kúpeľné mesto na Považí je prvým miestom mimo Českej republiky, ktoré vstúpilo do projektu pripomínajúceho slávneho umelca.

Prestížne filmové ocenenie, ktoré je slovenským ekvivalentom cien Oscar či Cézar, pozná od soboty 15. apríla svojich držiteľov. Pozrite si ich zoznam.

Strana 1 z 16

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo