Donáška jedla cez Wolt už funguje aj v Košiciach; doručuje aj pre McDonald’s

Autor PRServis / SK máj 2020 -
Košice Košice Pixabay / Iovan Paul

Kuriéri doručujú jedlo objednané cez aplikáciu ku dverám zákazníka, a to bezkontaktným spôsobom.

Vďaka spolupráci s Woltom rozšírila spoločnosť McDonald´s koncom mája službu McDelivery aj do metropoly východného Slovenska. Po Bratislave, kde donášku jedla ponúka už deväť reštaurácií tejto značky, pribudli dve reštaurácie v Košiciach – na ulici Protifašistických bojovníkov a na Popradskej ulici. Zákazníci dostanú svoje jedlo do 30 minút.

Wolt má partnerstvo aj s ďalšími stravovacími sieťami a jednotlivými podnikmi. Medzi ne patria aj v Košicicach tiež ďalšie globálne siete ako Burger King či Subway.

McDelivery sa rozširuje

Svoju donáškovú službu spustil McDonald´s pre slovenských zákazníkov koncom januára, najskôr v Bratislave. „McDonald´s ako líder v oblasti gastro segmentu sa snaží rozširovať portfólio svojich služieb a inovácií, s cieľom zlepšovať zákaznícku skúsenosť a dostupnosť produktov. Stále viac obľúbenou službou sa preto stáva doručovacia služba McDelivery, ktorú v týchto dňoch úspešne rozširujeme mimo doterajších 9 reštauračných zón aj za hranice Bratislavy,“ povedala Lucia Poláčeková, PR Supervisor McDonald´s pre SR.

Plánom značky je podľa nej zvyšovať počet reštaurácií zapojených do tejto služby a rozširovať rozvozové zóny.

Používateľsky prívetivé objednávanie

„Máme veľkú radosť, že McDonald’s s nami pokračuje v exkluzívnej spolupráci a po úspešnom etablovaní McDelivery v Bratislave môžu zákazníkom partnerskí kuriéri Woltu doviezť ich obľúbené McMenu už aj v Košiciach,“ doplnil Ján Foret, generálny manažér spoločnosti Wolt pre Českú republiku a Slovensko.

Z ponuky reťazca sú pre rozvoz dostupné takmer všetky položky. Objednávky v rámci rozvozovej zóny môžu zákazníci urobiť cez aplikáciu Wolt alebo webovú stránku. Aplikácia so zákazníkom komunikuje intuitívne, napríklad pri zobrazovaní reštaurácií, ktoré sú v rádiuse doručenia, ale aj cez algoritmus kombinujúci preferencie zákazníka, vzdialenosti a časy doručenia. K dispozícii je aj lokálna zákaznícka pripravená odpovedať na prípadné otázky používateľov.

PRServis / SK

ts mcdelivery sr lucia polaaekova pr supervazor pre mcdonaldas jan foret generalny manaaar spoloanosti wolt pre a r sr scaled 1 Lucia Poláčeková z McDonald´s a Ján Foret z Woltu

 

 Mohlo by vás zaujímať:

McWalk: Hamburger cez okienko aj pre chodcov

McDonald´s má prvú slovenskú diaľničnú reštauráciu

Slováci budú pre koronavírus podstatne menej míňať na cestovanie, oblečenie a v reštauráciách

Prazdroj podporuje reštauračné prevádzky a organizuje pre ne crowdfundingovú pomoc

Franšízový systém pivární? Rozbieha ho slovenská gastroskupina

Burger King sa vracia na Slovensko a konkurentovi odkazuje: „Prepáč, mekáč“

Na konferencii hotelierov v Senci prednášal mystifikátor, ktorý v Londýne založil falošnú reštauráciu

McDonald's a jeho Zakladateľ

 

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo