Gastronómia

Koniec leta a začiatok jesene sú obľúbeným obdobím na návštevu kúpeľov. Počasie je príjemné, ľudí netrápia horúčavy a na promenádach ich čakajú rôzne programy a festivaly.

Nemecká centrála pre turizmus DZT zameriava v roku 2018 svoje marketingové aktivity na tematickú kampaň „Culinary Germany“.

Keď pred tromi desiatkami rokov japonská spoločnosť Asahi uviedla na trh prvý rad pivných noviniek, netušila, že práve vznikla legenda.

Takáto kontroverzná prezentácia v histórii odborných konferencií asi nebola. Oobah Butler rozprával o prevádzkovaní reštaurácie – síce fiktívnej, ale zato s výborným ratingom.

V podhradí devínskeho brala stojí architektonicky zaujímavý hotel. Jeho majiteľ poskytol rozhovor časopisu Goodwill pod podmienkou anonymity.

Sezónna edícia pivného špeciálu vyniká bohatšou a výraznejšou arómou ušľachtilého žateckého chmeľu a vyváženou chuťou.

Bratislavské výstavisko počas štyroch dní koncom januára hostilo prestížne medzinárodné veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro.

Káva a čaj sú nápoje, ktoré ľudia na celom svete konzumujú najviac po vode. Majú pritom množstvo zvykov a spôsobov, čomu sa prispôsobuje aj dizajn používaných nádob a pomôcok.

Ako si ugrilovať chutné jedlo a pritom si nepodpáliť dom: vždy dbajte na požiarnu bezpečnosť a pre istotu majte pripravené pomôcky na hasenie.

Odborníci odporúčajú: večera má byť ľahká, ale s dostatkom bielkovín. Ak už musí byť aj chlieb, tak celozrnný.

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo